Menü
timi-laser-studio-insta timi-laser-studio-fb

Tetoválás eltávolítás

Rossz döntés, régi emlék, vagy meguntad? Smink és testtetoválásodat eltüntetem a LÉZER erejével, számoljunk le a régmúlt üzenetével!

kategóriák

Tartós szőrtelenítés Carbon peeling kezelés EPN kezelés Tetoválás eltávolítás Pigmentált elváltozások kezelése Körömgomba kezelés Dr. Life hullámmasszázs kezelés Hydra Beauty

bővebben
a szolgáltatásról

Nem vagy egyedül a problémáddal akkor, ha korábban tetoválást készíttettél, de idővel, az élethelyzeted vagy testalkatod megváltozásával már nem tűnik jó ötletnek. Ugyanez igaz a sminktetoválásokra is, melyek színüket vesztik, kivörösödnek, vagy bekékülnek, illetve egy nem hozzáértő kezei közül kikerülve bosszúságot okoznak, esetleg öregítik az arcod.

Eltüntetésük legkíméletesebb és leghatékonyabb módja a lézeres tetoválás eltávolítás, mely több egymásra épített kezeléssel lehetséges, látványos és eredményes.

A kezelés Q-kapcsolt ND:Yag lézerrel történik, ami speciális hullámhosszú fényt bocsájt ki, nagy intenzitással, így a kozmetikai és test tetoválások esetén is nagyon hatékony. 6-8 hetente ismételjük és átlagosan 3-8 kezelés indokolt.

Minden esetben személyre szabott konzultáción egyeztetjük a kezelési tervet, hiszen tudjuk, nincs két egyforma eset.

A tetoválás teljes eltávolítása több lépésben történik, a kezelések számát a minta elhelyezkedése, mélysége, kora és színe határozza meg. A lézersugár fokozatosan tünteti el a tetoválást a felszíni festékrétegtől a mélyebben találhatókig. A szétrobbant pigmentek kiürüléséhez a kezelést követően körülbelül három hétre van szükség. Ezt követően regenerálódik a bőr, majd ismételhető a kezelés, amikor már mélyebbre tud hatolni a lézer. A periódus 3-8 ismétlése indokolt.


Tetoválás-eltávolítás előtti feladataid:

Tetoválás-eltávolítás után:

A jó munkához idő, professzionális gép szükséges, ez utóbbit mi biztosítsuk Számodra, hiszen rengeteg tapasztalattal rendelkezünk és a legkorszerűbb eljárásokat alkalmazva folyamatosan képezzük is magunkat. Tőled türelmet kérünk, mert bőrödet kímélve érjük majd el a lehető legjobb eredményt.

Hiszünk az őszinte, alapos tájékoztatásban és a személyre szabott kezelésben, valamint magunkban és a lézer erejében!

Galéria