Menü
timi-laser-studio-insta timi-laser-studio-fb

Pigmentált elváltozások kezelése

Hatékony folttalanítás, mely tested bármely felületéről kíméletesen tünteti el a napégés, a bőröregedés, vagy egyéb behatás okozta barnás foltokat, pöttyöket. Letisztítom tested, örülni fog a lelked!

kategóriák

Tartós szőrtelenítés Carbon peeling kezelés EPN kezelés Tetoválás eltávolítás Pigmentált elváltozások kezelése Körömgomba kezelés Dr. Life hullámmasszázs kezelés Hydra Beauty

bővebben
a szolgáltatásról

Ha pigment foltod zavaró és szeretnéd halványítani, vagy végleg eltüntetni, akkor nagyon jó helyen jársz, hiszen mi ezt az eljárást is nagy gyakorlattal és látványos eredményekkel végezzük.

Ezen elváltozásokat a bőrben megtalálható melanin nevű pigment felhalmozódása okozza, amelyet természetes, vagy környezeti hatás, napégés, fénykárosodás, illetve öregedés idézhet elő, de keletkezhetnek orvosi eljárások mellékkatásaiként is.

Szervezetünk számára a pigment nem idegen anyag, így nem lép fel automatikus védelmi mechanizmus a felhalmozódása ellen. A kezelésekhez speciális lézerfényt használunk. A foltok szürkéssé válnak és környezetük kipirosodik, majd fokozatosan elhalványulnak. A különböző nagyságú és mélységű pigmentfoltokat több alkalommal kell kezelni és a sikeresség érdekében nem szabad frissen napoztatott, barnított bőrön végezni.

Előfordulhat, hogy:

play-icon
arrow-icon arrow-icon

A kezelés után

A sikeresen kezelt pigment foltok megszűnnek. Néhány pigmentált elváltozás az UV-fény hatására alakul ki, ezért a nem megfelelő utókezelés, a fényvédelem hiánya miatt hasonló pigment foltok kialakulhatnak.

A kúra végén makulátlan, foltmentes bőrfelületet garantálunk!

Galéria