Menü
timi-laser-studio-insta timi-laser-studio-fb

Carbon peeling kezelés

Aknés, tág pórusú, vagy fiatalításra vár az arcod? A Carbon Peeling elősegíti a szép bőrért folytatott harcod!

kategóriák

Tartós szőrtelenítés Carbon peeling kezelés EPN kezelés Tetoválás eltávolítás Pigmentált elváltozások kezelése Körömgomba kezelés Dr. Life hullámmasszázs kezelés Hydra Beauty

bővebben
a szolgáltatásról

A lézersugár és az erre kifejlesztett szén alapú nanotechnológiás krém együttes hatásával éri el azt a csodás eredményt, amely pórus összehúzó, kollagéntermelés növelésére ösztönző, bőrfiatalító, ránctalanító, gyulladás csökkentő, bőrtónus javító és bőrfeszesítő hatású. Kiemelten hatékony aknés, pattanásos bőr kezelésére, illetve az elhalt hámsejtek eltávolítására, nem csak az arc, hanem a test egész területén.

A lézeres bőrregeneráló kezeléseknél finom szemcséjű szénport használunk az arcra, mely behatol a pórusokba. A kezelés során a lézer fényével egyesülve kitisztítja majd összehúzza a pórusokat, csökkentve a faggyútermelést. A termikus hatás miatt javul a keringés és a bőr kollagéntermelése is, ezáltal feszessé, tónusosabbá válik.

play-icon
play-icon
arrow-icon arrow-icon

A hő hatására az aknét okozó baktériumok elpusztulnak, így a bőr állapota javul. A kezelés látványos, már a második kezelés után szemmel láthatók az eredmények. A kezelés eltávolítja az elhalt hámsejteket a szénszemcséknek köszönhetően, valamint hosszútávon stimulálja a pórusok falát, amik összezsugorodnak.

Teljesen fájdalom mentes, 20-30 percet vesz igénybe, és már az első kezelés is NAGYON látványos, hatására csökkennek az aknés hegek.

A klinikai tanulmányok szerint az első kezelés után 5-15%-os javulás következik be, a leglátványosabb a pórusok méretének csökkenése. A negyedik kezelés után 15-30%-os javulás érhető el a bőrtónus, bőr textúra, faggyútermelés és pórus méret terén.
12 hét elteltével 70%-kal csökkent az aknés gyulladások száma.

Kúraszerűen 3- 6 alkalom javasolt, heti rendszerességgel, majd fenntartó kezelésekkel (2-3 havonta) kell megerősíteni a bőrt a maximális eredmény érdekében.

Zárásként nyugtató, tápláló pakolást, majd fényvédő krémet teszünk a kezelt felületre, melyet fokozottan védeni kell a napsugárzástól 2-3 hétig. Másnap alkalmazhatóak már sminkszerek és kozmetikumok.

Galéria