Menü
timi-laser-studio-insta timi-laser-studio-fb
 
Slider fentre

Tartós szőrtelenítés nyáron?

2019. június 20.

Igen, lehetséges, méghozzá azzal a speciális lézerrel, amivel mi dolgozunk a Timi Laser Studioban. A megfelelő UV védelemmel ugyanis nem kell lemondanunk a tartós, lézeres szőrtelenítés adta lehetőségekről.

A lézeres szőrtelenítés olyan eljárás, mely fényenergia segítségével megsemmisíti a szőrtüszőt. A kezelés során a lézer a lehető leghatékonyabb módon juttatja a lézerfényt a kezelni kívánt területre, az eltávolítandó szőrzettől függő lövésszámban és energiaszinten. A lézer energiáját a pigmentált szőrszál a szőrtüszőbe vezeti, ahol elpusztítja azt. Mindig csak az aktív szőrtüszőket pusztítja el, ezért több kezelés szükséges a tökéletes eredmény eléréséhez.

Hölgyek esetében a legkedveltebb területek a láb, a bikini vonal és a hónalj. Talán tabunak számítanak az áll, az orr, a bajuszka, vagy a has-derék felületei, pedig időnként ott is megbújhatnak kellemetlen és zavaró szőrszálak.

A férfiak esetében sokszor kellemetlen viselet és zavaró is egyben a hát teljes, vagy részleges szőrössége. Szerencsésebb esetben ez csak a vállakat érinti, de azért kellemetlen, főleg, ha a gyantára érzékeny a bőr, vagy egyszerűen elkerülhető lenne a fájdalom.

A diszkréció nálunk alap, kérdezz tőlünk bátran, hidd el, mi minden esztétikai lézerrel kezelhető problémádra tudjuk a megoldást.

A konzultáció nálunk ingyenes, foglald le időpontodat a 06 70 506 1855 telefonszámon!

arrow-icon vissza