Menü
timi-laser-studio-insta timi-laser-studio-fb
 
IMG 4660

A 21. századi kozmetika csodafegyvere

2019. május 30.

Lézer. A szóról sok esetben, még a hölgyeknek is, első körben a Csillagok Háborúja ugrik be. Korunk professzionális szépségszakemberei is jóra használják az ERŐT, hiszen szépítenek, fiatalítanak, ránctalanítanak, az esztétikai lézer fényével. Segítenek tartósan megszabadulni a nem kívánatos szőrszálaktól, ezzel kényelmet és szabadságot, valamint plusz időt adnak, nem csak a nőknek, de sok esetben a férfiaknak is. A nem kívánt szőr az urak hátán, esetleg a hónaljuk területén is fellelhető lehet, illetve a kínos fül, vagy orrszőröket is sokan szeretnék tartósan likvidálni. A Timi Laser Stúdió diszkrét és jó hangulatú szalon, szívesen fogadja az erősebbik nem képviselőit is. A hölgyvendégek kedvence a láb, hónalj, bikini tiumvirátusa, de sok esetben a has, a derék, vagy a szemöldök területére nem illő szálacskáktól is kíméletesen megszabadítjuk őket.

A körömgomba a nyár rettegett betegsége, mely sajnos bárhol, bármikor elkapható, standon, fürdőben, zuhanyzóban. Mindkét nemre leselkedik a veszély. Ugyan a bajtól nem tudjuk megóvni őket, de létezik megoldás a problémára, mely szintén a lézer erejének köszönhető, hiszen szakértő kezek között csodákra képes!

Az öregségi foltok, pigmentált elvátoltozások, szeplők is sikerrel halványíthatóak vele, de a hajszálereket is tudja kezelni.

Aknés, pattanásos, tág pórusú bőrökre pedig valódi áldás a carbon peeling, mely gyors, hatékony és látványos eredményt ad, már az első kezelés után!

Blog sorozatunkban hetente mutatjuk be a lézer csodáit, tarts velünk és ismerd meg a modern kozmetika gyöngyszemét, a lézer varázslatos fényét és erejét!

arrow-icon vissza