Menü
timi-laser-studio-insta timi-laser-studio-fb
 
0924ps 190605 065724

10 érv miért hozzám gyere lézeres szőrtelenítésre

2019. július 02.

Régóta gondolkozol, hogy lézeres szőrtelenítés szolgáltatást válassz a fájdalmas gyantázás, az éles és vágós borotválás, vagy a benőtt szőrtüszőkkel rémisztgető epilálás helyett?

Győzzenek az érvek, hogy hozzám gyere!

1.Személyesen én viszem végig a kezelésedet

Esztétikai lézerspecialistaként minden Vendégemet ismerem és személyesen én kezelem. Nem kell attól tartanod, hogy mindig más szakember kezei közé kerülsz, vagy az dolgozik majd Rajtad, aki éppen ráér. Nagyon fontos számomra a bizalom és diszkréció.

2. Személyre szabott szolgáltatás

Minden Vendégemnek egyedi, személyre szabott kezelési tervet készítek. Teszem ezt azért, mert tudom, nincs két egyforma eset, bőr, vagy akár szőr. Minden típus más és más, megtalálom a Számodra legjobb megoldást!

3. Minden szőr és bőrtípus kezelhető

Az ősz, és szőke szőr kivételével minden színű, erősségű, vastagságú és típusú szőr eredményesen kezelhető. Pontosan ismerem ezek viselkedését és azt is, hogy milyen típusú lézerrel a lehető leghatékonyabb a kezelés. Nálam a bőr színe sem akadály!

4. Hatékonyság

A lézeres szőrtelenítés évekre megoldja szőrtelenítési problémádat. 6-8 kezeléssel, 80-90 százaléka eltűnik a szőrzetnek a kezelt területen.

Nézd meg itt, hogy zajlik egy kezelés

5. Ár érték arány

Számold ki, mennyi pénzt és időt költesz gyantára, vagy borotvára. Mennyire piros utána a bőröd, mennyi szőrtüsződ gyullad be. Ha átgondolod, rájössz, hogy a tartós, lézeres szőrtelenítés igazán pénztárcabarát szolgáltatás. Több terület kezelésekor kedvezményt kapsz tőlem és ezt kérned sem kell.

Az áraimat itt megtalálod

6. A kezelés nem jár fájdalommal

Minimális kellemetlenség, amit érezhetsz, kis csípés, szúró, meleg érzet . Semmiképp sem rosszabb, mint egy gyantázás, sőt! Sokkal kellemesebb, ráadásul lényegesen tartósabb megoldást is kínál.

7. Égési sérülés kizárt

A professzionális lézereknek, szakmai tapasztalatomnak, és a körültekintő, alapos munkámnak köszönhetően nem kell aggódnod az esetleges égési sérülések miatt.

8. Alkalmazkodom időbeosztásodhoz

Rugalmas időpont egyeztetés a Te igényed szerint! Barátságos, kellemes hangulatú, exkluzív stúdiómban várlak, ahol nem kell mással osztoznod figyelmemen. Egyszerre csak egy Vendéget kezelek, így a diszkréció is garantált.

9. Ingyenes konzultáció

Hiszek a tudásomban és a szakértelmemben, ezért rejtett költségek, valamint kötelezettségek nélkül kínálom Neked az első, személyes egyeztetésünk lehetőségét. Buda szívében, autóval és tömegközlekedéssel is kiválóan és könnyedén megközelíthető helyen, a Mom Park szomszédságában található stúdiómban várlak, ahol megbeszéljük kezelési tervedet és személyes kedvezményeidre is fény derül.

Nekünk az eredmény elérése az elsődleges cél!

Az eredményben hiszek és meg is adom Neked a sima, tartós szőrtelenséget.

Már csak egy telefon választ el a tartósan sima élettől, várom megtisztelő bejelentkezésed a 06 70 506 1855 telefonszámon!

arrow-icon vissza